ОБЯВЛЕНИЕ

 

На основание Заповед № 71 /29.08.2014г. на

Управителя,

“ ГУМ – ДУПНИЦА “ ЕООД

ОБЯВЯВА

Таен търг чрез предварително представяне на предложенията от участниците в администрацията на “ ГУМ – Дупница “ ЕООД по реда на Приложение №2 към Наредба за условията и реда за упражняване на правата на собственик от Община Дупница върху общинската част от капитала на търговските дружества, за отдаване под наем на щандове и помещения,съгласно Приложение №1, находящи се в сградата на ГУМ, град Дупница, ул.”Свети Иван Рилски” №1.
1. Търгът ще се проведе на 16.09.2014 г. от 14.00 часа в стая № 8, етаж ІV-ти / административен / в сградата на “ ГУМ – Дупница “ ЕООД.
2. Тръжните документи ще се получават в стая №8, етаж ІV-ти / административен / в сградата на “ ГУМ – Дупница “ ЕООД, срещу квитанция за закупени тръжни книжа в размер на 60.00 лв. /с включен 20% ДДС/, платени в касата на “ ГУМ – Дупница “ ЕООД.
3. Цена не по – ниска от посочената в Приложение № 1,в която е включен 20%ДДС.
4. Депозитът за участие в търга е в размер на 20% от първоначално обявената цена, платена в касата на “ ГУМ – Дупница “ ЕООД.
5. Срок, за който се отдава площта – 7 /седем/ години.
6. Необходимите документи за участие в търга – Заявление и Предложение за участие – се подават в стая №8, етаж ІV-ти / административен / в сградата на “ ГУМ – Дупница “ ЕООД до 17.00 часа на 15.09.2014 г.
7. Оглед се извършва, след закупуване на тръжни документи, по предварителна заявка в стая №8, етаж ІV-ти / административен / в сградата на “ ГУМ – Дупница “ ЕООД.

 

8. При липса на участници , повторен търг ще се проведе на 02.10.2014 г.

За справки и подробна информация на тел.: 5-20-07

ПРИЛОЖЕНИЕ №1

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>